fbpx

Air Moldova a lansat o nouă cursă directă de zbor: „Premieră pentru R. Moldova”

„Air Moldova operează astăzi, în premieră pentru Republica Moldova, un nou zbor, Chișinău – Baku”, a anunțat compania avia, în seara zilei de 28 martie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Zborurile între Republica Moldova și Republica Azerbaijan vor fi operate de Air Moldova de 3 ori pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă”, se arată în mesajul companiei.

Potrivit Air Moldova, Baku este a doua premieră națională lansată, anterior în luna octombrie compania a lansat primul zbor direct între Republica Moldova și Georgia, Tbilisi.

Amintim că la mijlocul lunii martie curent, premierul Dorin Recean declara că „Air Moldova” se confruntă cu dificultăți financiare, iar compania nu-și poate onora obligațiile de plată față de furnizori.

”Situația de la Air Moldova este rezultatul unei fraude anterioare, Șor a adus compania în situația precară în care se află și în imposibilitatea de a-și onora obligațiunile față de pasageri. Lucrăm pentru a substitui cursele acestei companii. Compania nu este a statului, a ajuns prin fraudă în mâinile lui Șor și ale grupării sale criminale” a declarat Recean.

Este de menționat că Air Moldova a publicat pe 17 martie o declarație din numele celor 290 de angajați ai companiei. Reprezentanții acesteia susțin că au devenit „ținta unei campanii de denigrare”, prin care s-ar urmări falimentarea companiei.

Articole asemănătoare

Back to top button