fbpx

Air Moldova: „Nu vom permite falimentarea operatorului naţional. Lăsaţi-ne să zburăm”

Compania Air Moldova a venit cu mesaj către conducerea țării, după ce s-a menționat că aceasta ar fi în prag de faliment. Într-o postare pe Telegram, Air Moldova solicită oprirea campaniei de defăimare a întreprinderii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Stimați reprezentanți ai conducerii țării, Stimați parteneri, Stimați reprezentați ai mass media, în numele celor peste 290 de specialiști , care sunt oameni și nu o grupare criminală, care au muncit cu dedicație ani în șir la Air Moldova, în numele cetățenilor și turiștilor țării noastre, care la ora actuală sunt aproape 70 de mii de pasageri, rugăm să opriți campania de distrugere  pe care ați lansat-o împotriva noastră”, se menționează în postare

Compania aeriană mai punctează că a trecut cu brio la toate impedimentele create.

„Lăsați-ne să zburăm! Stimați pasageri, noi, cei 290 de oameni lucrăm în continuare pentru încrederea dumneavoastră și pentru visul nostru de a revedea Air Moldova în zbor, cu aripile sus! Administrația și echipa Air Moldova nu vor permite falimentarea operatorului NAȚIONAL”, se mai artă în comunicat.

Recent, premierul Dorin Recean a menționat că Air Moldova se confruntă cu dificultăți financiare, iar compania nu-și poate onora obligațiile de plată față de furnizori.  Şeful Executivului afirmă că Șor vinovat de situaţia precară s-ar face Ilan Şor.

Referitor la compania Wizz Air, care, începând cu 14 martie, și-a suspendat toate zborurile din și spre Chișinău, premierul Dorin Recean a declarat că autoritățile trebuie să asigure securitatea aeriană a R. Moldova pentru ca astfel de cazuri să nu se mai întâmple.

Articole asemănătoare

Back to top button