fbpx

Adresele din Chișinău unde vor fi organizate târguri cu produse autohtone în acest weekend

În acest weekend, 3-4 iunie 2023, vor fi organizate târguri cu produse autohtone în diferite sectoare ale Chișinăului. Aceste acțiuni au ca scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon, anunță Primăria.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată adresele unde vor avea loc târgurile:

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 03 iunie 2023 – târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În sectorul Rîșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 – Târg cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar) – Târgul „Gusturi și tradiții de primăvară”  al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

Pe Strada Pietonală Eugen Doga, pe 3-4 iunie – „DeVin&DeGust”, eveniment pentru promovarea și comercializarea vinurilor autohtone, organizator – SC „Media Show Grup” SRL.

În sectorul Botanica, pe bd. Dacia, 26  – Târg al producătorilor locali, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În același sector, în Parcul „Sarmizegetusa” – Târg al producătorilor locali, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru – Târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În același sector, pe adresele: P. Zadnipru, 2, str. Profesor Ion Dumeniuk, 20, str. G. Latină, 12/11- Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

Articole asemănătoare

Back to top button