fbpx

Adolescenta de 16 ani, care ar fi fost violată și aruncată de la etajul șapte, s-a stins pe patul de spital

După ce a fost internată aproape 10 zile în secția de reanimare a Spitalului de Urgență din Chișinău, adolescenta în vârstă de 16 ani, care ar fi fost aruncată de la etajul șapte al unui bloc, după ce ar fi fost violată de mai mulți indivizi, a decedat la spital.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Spitalului de Urgență din Chișinău, Cristina Gorea, în noaptea de 4 mai minora a fost adusă la spital în stare critică. După 10 zile în care fata a fost în comă profundă, ieri, medicii au constatat decesul acesteia.

Amintim că, potrivit Procuraturii, după o petrecere în afara orașului, șase indivizi ar fi căutat pe un site de anunțuri fete care prestează servicii sexuale contra bani și le-ar fi adus pe cele două tinere într-un apartament din capitală. Între orele 21:50 și 22:50, prin constrângere fizică şi psihică, indivizii ar fi violat victimele, una dintre cele două, fiind minoră, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii cei șase băeiți ar fi aruncat-o pe aceasta de la balconul apartamentului, aflat la etajul șapte.

Bănuiţii au vârstele cuprinse între 20 şi 26 de ani, iar patru dintre ei au fost deja reţinuţi preventiv pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați, indivizii riscă până la 20 de ani de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button