fbpx

Activități care te-ar ajuta să te relaxezi în perioada de pandemie

Pandemia provocată de coronavirus a dus la efecte dezastruoase la nivel global, iar aici nu ne referim doar la aspectele economice. O bună parte din persoane au avut de suferit la nivel psihologic din cauza restricțiilor impuse și a instabilității la nivel de societate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prin urmare, pentru a nu cădea în plasa anxietății, cea mai eficientă soluție este indentificare unor activități care să-ți ofere o doză bună de relaxare. Nu știi care sunt acestea? Vom încerca să venim noi cu câteva propuneri și îți vom spune în ce cazuri te poate ajuta un credit online în Moldova.

Ai încercat să meditezi?

Cel mai probabil ai auzit multe despre meditație și beneficiile acesteia, însă nu ai încercat niciodată. Acum e momentul potrivit pentru a începe să faci acest lucru. Există o mulțime de aplicații mobile care te vor ajuta și instrui cu pași mici cum să meditezi. Practica dată poate fi foarte utilă într-o perioadă atât de stresantă și nu este necesar din start să pui răbdarea la încercare cu ședințe de o oră jumătate. Începe cu opțiunile ghidate, care durează câteva minute.

Dacă vrei ceva mai avansat, poți găsi antrenori online, precum Yoga Adriene sau Daily Burn. Cu siguranță, acestea te vor face să scoți ceva din buzunar, însă oare sănătatea ta mentală nu merită? În plus, mereu poți lua un credit fără gaj în Chișinău, de la Kreddy.md, pe care îl vei întoarce treptat, în loc să achiți suma integrală pentru un curs.

Începe să colorezi

Cărțile pentru colorat de ceva vreme sunt tot mai populare în rândul adulților, și aici nu ne referim la cele simple, ca în cazul copiilor. Acum poți crea cu ușurință desene complexe și colorate, după bunul plac. Colorarea este o activitate simplă și repetitivă, care te va ajuta să te deconectezi de ciclul nesfârșit de știri negative legate de pandemie. Într-o oarecare măsură vei reuși să ajungi la o stare meditativă, în care creierul tău va fi concentrat pe o singură activitate. Pune muzica preferată, pregătește o ceașcă cu ceai fierbinte și începe să completezi cele mai complexe schițe, chiar dacă nu ți-ai fi imaginat că o să o faci cândva.

Citește

Probabil nu este chiar momentul potrivit să citești „Război și pace” sau cărți despre lumile post-apocaliptice, însă o lectură pozitivă și care va contribui la dezvoltarea ta este un remediu excelent. Dacă nu știi de unde să începi, cu un search pe Google, pe orice subiect, vei găsi sute de recomandări cu descrieri succinte. În plus, acum poți face comandă de cărți cu livrare la domiciliu, care vor ajunge în timp foarte scurt, iar tu nu va trebui să te supui unui risc.

O alternativă pentru cărțile fizice sunt cele electronice. Aici recomandăm să procuri un dispozitiv destinat pentru ebook-uri. Inițial va trebui să investești o sumă mai mare, în schimb vei descoperi noile dimensiuni ale lecturii, cu milioane de lucrări de la autori cunoscuți și independenți disponibili doar în format digital. În plus, mereu poți beneficia de un credit fără adeverință de salariu, care te va ajuta să procuri un Kindle sau PocketBook, de care nu te vei despărți niciodată.

Pandemia este o perioadă complicată, care se pare că nu mai are un sfârșit. Știm că ai trecut prin etape complicate, însă nu trebuie să uiți despre binele stării tale de spirit. Poate te gândești că activitățile necesită anumite investiții, pe care și așa nu le poți face în timpuri atât de instabile, dar uneori merită să iei chiar și un credit rapid când știi că vei avea de câștigat.

 

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button