fbpx

Accesul în cimitirele din capitală va fi restricționat în perioada 19-27 aprilie

Primăria municipiului Chișinău informează că, în săptămâna dintre sărbătorile de Paște și Paștele Blajinilor (19-27 aprilie 2020), va fi restricționat accesul în cimitirele din capitală, iar excepție se va face doar în cazul înhumărilor curente. O decizie în acest sens a fost luată astăzi de către Comisia pentru Situații Excepționale a orașului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, în perioada menționată, accesul în cimitire va fi coordonat cu Î.M. „Combinatul Servicii Funerare” și va fi permis doar persoanelor care participă la procesiunile funerare (maxim 10 persoane).

Potrivit primarului general, Ion Ceban, restricțiile impuse de autoritățile locale sunt necesare, în scopul evitării aglomerării cetățenilor în cimitire, ca și măsuri pentru prevenirea infecției de COVID-19. În context, e de menționat că urmează a fi solicitată și paza acestor obiective de către reprezentanții Poliției.

Precizăm că, în perioada 19-27 aprilie curent, va fi restricționat accesul și în cimitirele din localitățile suburbane din componența municipiului Chișinău, cu aceeași excepție.

Articole asemănătoare

Back to top button