fbpx

A rămas blocat la miez de noapte într-o groapă de 3 metri. Un bărbat din Strășeni, salvat de pompieri

În această noapte pompierii din cadrul Secției situații excepționale Strășeni au avut misiunea de a salva un bărbat în vârstă de 27 de ani, care a căzut într-o groapă cu adâncimea de 3 metri de pe teritoriul unui șantier de construcție din municipiul Strășeni.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 23:55, iar la fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de intervenție care a stabilit că persoana este conștientă, însă în urma căderii și-a fracturat piciorul drept. În mai puțin de 20 de minute pompierii au reușit să-l salveze pe bărbat, fiind preluat ulterior de medicii de urgență. Starea acestuia este satisfăcătoare, viața fiind în afara pericolului. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Potrivit datelor IGSU, în anul 2018 salvatorii au reușit să salveze viața a 12 persoane căzute în fântâni și gropi, iar în anul 2019 acesta este al doilea caz. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI îndeamnă oamenii să apeleze de urgență Serviciul 112 în cazul în care se află în situații de risc.

Articole asemănătoare

Back to top button