fbpx

A fost lansată licitația privind renovarea energetică a trei spitale din Chișinău. Care este valoarea proiectului

A fost lansată licitația privind renovarea și eficientizarea energetică a trei spitale din municipiul Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Licitația lansată include măsuri de eficiență energetică pentru următoarele 3 obiective:Spitalul Clinic municipal pentru copii „V. Ignatenco”, IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”, Spitalul Clinic Municipal nr. 1 Gheorghe Palade (Blocurile O și K).

Aceste măsuri includ: izolarea termică a pereților exteriori și acoperișului, schimbarea geamurilor și ușilor, reabilitarea sistemelor de încălzire și ventilare, instalarea sistemelor fotovoltaice, contorizarea inteligentă pentru evidența consumului de energie electrică, energie termică, apă menajeră, eficientizarea sistemelor de iluminare. Documentele privind participarea la licitație pot fi descărcate pe site-ul oficial al BERD.

Termenul limită de prezentare a ofertelor este 30 iunie 2021. Reabilitarea clădirilor are loc în cadrul Proiectului „Eficiența energetică și reabilitarea termică a clădirilor din municipiul Chișinău”, implementat de către autoritățile publice locale cu suportul BERD, BEI și al Fondului pentru Energie E5P.

Valoarea totală a proiectului este de 26 milioane euro. Prima tranșă a proiectului presupune termoizolarea a 23 de clădirii – instituții publice, iar licitația lansată este ultima în cadrul primei tranșe, anterior fiind semnate alte contracte pentru eficientizarea energetică a șase grădinițe și 14 licee publice.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button