fbpx

„A dat dovadă de obraznicie”. Cine este și cu ce amendă s-a ales șoferul care și-a scufundat mașina în lac de Bobotează

Tănărul care și-a scufundat mașina sub gheața unui lac din raionul Fălești, de Bobotează pe rit vechi, a mai fost și pedepsit de către oamenii legii. Bărbatul a fost tras la răspundere contravențională pentru fapta sa, fiind amendat de 1500 de lei pentru huliganism.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Fălești, Eugenia Molceanov, poliția a fost alertată abia astăzi despre incident. Oamenii legii au fost înștiințați că scena a avut loc marți, 19 ianuarie, în jurul orei 13:00.

Un locuitor al satului Călugăr, demonstrativ și intenționat, în prezența mai multor persoane, a efectuat manevre pe stratul de gheață al bazinului acvatic din centrul localității Călugăr, aflându-se la volanul automobilului său personal de marca „Audi”.

Stratul de gheață însă a cedat, iar mașina s-a scufundat sub apă.

Potrivit IP Fălești, „prin acțiunile sale bărbatul în vârstă de 32 ani a dat dovadă de obraznicie, a încălcat normele morale, tulburând ordinea publică și liniștea cetățenilor”.

Vezi și: video | S-a scăldat cu tot cu mașină de Bobotează! Momentul în care un moldovean sare de pe vehicul înainte ca acesta să se scufunde

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button