fbpx

Un nou maraton de imunizare va fi organizat la Căușeni. Câte tipuri de vaccin vor fi disponibile

În curând se va da startul unui nou maraton de vaccinare. Acesta va avea loc la Căușeni, sâmbătă, 24 iulie. Anunțul a fost făcut de șeful Centrului de Sănătate Publică al raionului Căușeni, Andrei Cazacioc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Doritorii de a se imuniza vor putea alege din cele șase vaccinuri disponibile: Pfizer BioNTech, Johnson & Johnson, Astra Zeneca, Sputnik V, Sinovac și Sinopharm.

„Stimați locuitori ai raionului Căușeni, sâmbătă la data de 24 iulie 2021, CSP Căușeni, IMSP CS Căușeni, IMSP SR, „Ana și Alexandru” cu suportul Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale, Consiliul raional Căușeni, Primăria or. Căușeni va organiza Maratonul de vaccinare împotriva COVID-19, care va avea loc în localul Centrului sportiv multifuncțional (vizavi de Consiliul raional Căușeni) or. Căușeni str. Eminescu 29/A.

Sunt invitați toți doritorii de a se vaccina împotriva infecţiei COVID-19, indiferent de localitatea în care locuiesc în intervalul de timp 8.00 – 17.00. Vor fi disponibile următoarele feluri de vaccin anti-Covid-19: 1. Pfizer BioNTech, 2. Johnson & Johnson, 3. Astra Zeneca, 4. Sputnik V, 5. Sinovac, 6. Sinopharm”, se arată în postarea lui Andrei Cazacioc.

Amintim că recent a fost organziat cel de-al treilea Maraton de vaccinare al USMF cu genericul „De la student la student”, în cadrul căruia s-au vaccinat 1455 de persoane.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button