fbpx

„De la student la student”: USMF anunță cel de-al treilea maraton de vaccinare. Ce seruri vor fi diponibile

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie (USMF) „Nicolae Testemițanu”, invită toți doritorii la cel de-al treilea Maraton universitar de imunizare împotriva COVID-19 cu genericul „De la student la student”, pe data de 18 iulie 2021, pentru efectuarea rapelului cu AstraZeneca și vaccinarea cetățenilor cu Johnson & Johnson.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Toate persoanele imunizate cu AstraZeneca la prima etapă a maratonului desfășurat în perioada 21-23 mai, urmează să se prezinte fără programare prealabilă în ziua de duminică, începând cu ora 8:00 până la 18:00, cu buletinul de identitate și certificatul primit la administrarea primei doze de AstraZeneca.

Totodată, USMF invită cetățenii să se vaccineze cu Johnson & Johnson – doză unică.

Pentru buna desfășurare a procesului de vaccinare, USMF pune la dispoziție șase fluxuri de imunizare: patru linii pentru AstraZeneca și două pentru Johnson & Johnson.

Acțiunea este organizată în parteneriat cu Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, cu suportul Consiliului Rectorilor din Republica Moldova.

Amintim că la primul Maraton au fost vaccinate 4068 de persoane, iar la al doilea – 2782.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button