fbpx

„Riscă” să ajungă printre cei mai buni: Tenismenul Radu Albot ne dă încă un motiv de mândrie, urcând pe locul 39 mondial

Este de neoprit, tinde spre cea mai înaltă culme și, chiar dacă pierde un meci, știe să se revanșeze destoinic. Este vorba de tenismenul nostru, Radu Albot, care ne face mândri din nou, urcând în clasamentul internațional ATP în proba de simplu și, astfel, ocupând locul 39.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Avansarea sa în clasament se datorează evoluției bune în cadrul turneului ATP 250 Los Cabos Open din Mexic, unde sportivul a ajuns în proba de simplu până în semifinală. Turneul dispune de premii totale de 762.455 de dolari.

„Acest rezultat este o nouă bornă istorică pentru țara noastră și cea mai bună poziție din cariera jucătorului de tenis moldovean. Bravo, Radu! Hai, Moldova!”, a transmis Federația Națională de Tenis a Moldovei.

Totodată, la dublu, Radu este numărul 63 mondial, după ce a urcat o poziție. În finala turneului din Mexic acesta a cedat în fața lui Taylor Fritz, numărul 28 mondial, fiind învins în două seturi, cu scorul 3-6, 2-6.

De menționat că sportivul nostru a reușit să înscrie o victorie decisivă în seria ATP, după ce a câștigat un turneu în februarie, la Delray Beach Open (SUA).

Articole asemănătoare

Back to top button