fbpx

Procurorii efectuează percheziții la Sadova. Ar fi vizată firma fratelui ex-președintelui Igor Dodon

Săptămâna a început cu percheziții la Sadova. Procurorii au descins pe teritoriul unei firme care ar aparține fratelui ex-președintelui Igor Dodon – Alexandru Dodon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mariana Cherpec, responsabilă de comunicarea din cadrul Procuraturii Generale (PG), a comunicat pentru ZUGO că descinderile sunt efectuate de către procurorii din cadrul Procuraturii municipiului Chișinau, Oficiul Centru, în comun cu angajații Inspectoratului General al Poliției (IGP), în cadrul unei cauze penale pornite pe faptul delapidării bunurilor de la Calea Ferată din Moldova (CFM), „manifestată prin sustragerea a două containere de metal”.

Potrivit surselor deschide.md, cele două containere din metal ce s-ar afla pe un teren al companii ce aparține lui Alexandru Dodon, fratele ex-președintelu Igor Dodon. Daunele CFM în acest caz ar ajunge la aproape 50 mii lei.

Terenul pe care au fost lăsate containerele ar aparține companiei SRL „Agrofactory”. În actele Agenției Servicii Publice (ASP) fondator al firmei „Agrofactory” SRL este Alexandru Dodon. Totodată, numele companiei apare și într-o investigație a zdg.md.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button