fbpx

meteo | Apa rece și locurile umbroase vor fi la mare căutare în acest weekend: Cu ce temperaturi ne vom confrunta în zilele ce urmează?

Stropii de ploaie de azi ne pregătesc pentru temperaturile fierbinți de mâine și poimâine. În weekendul acesta nu-ți uita pălăria, bea cât mai multă apă și mergi cât mai puțin sub „ochii” soarelui, căci se anunță o vreme caniculară în toate regiunile țării.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform prevederilor Serviciului Hidromoteorologic de Stat, sâmbătă, temperaturile minime vor oscila între +15 și +18 grade Celsius la nordul țării, iar maximele – între +26 și +29. În aceeași zi, la centru se vor înregistra temperaturi minime între +16 și +19, iar maximele – între +27 și +30 de grade. La sud, vor fi minime între +17 și +20, iar maximele – între +28 și +31 de grade Celsius.

Tot pe 10 august, în toate regiunile țării, vântul va sufla spre nord-vest cu o viteză de 9 km/h, iar presiunea atmosferică va fi una ridicată.

În cea de-a doua zi a weekendului, temperaturile minime vor fi aceleași ca și sâmbătă, iar maximele: la nord vor oscila între +30 și +33, la centru între +31 și +34, iar la sud între +32 și +35. Duminică, vântul va sufla spre sud-vest cu o viteză de 9 km/h, iar presiunea atmosferică va fi una ridicată.

Articole asemănătoare

Back to top button