fbpx

Accidentul fatal de la Ialoveni: Tânărul de 19 ani era treaz și avea permis de conducere. Detalii despre impact

Tânărul de 19 ani era treaz și avea permis de conducere. Este vorba despre accidentul mortal înregistrat pe traseul M-3, în apropierea satului Horești din raionul Ialoveni, în seara zilei de 24 iunie curent. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat cu vârsta de 28 ani, două femei 67 ani și 34 ani, cât și doi copii cu vârstele de 10 și, respectiv, 5 ani, deplasându-se cu mijlocul de transport Volkswagen, pe traseul Chișinău-Cimișlia, au fost tamponați de un automobilul de model BMW, care se deplasa în aceeași direcție.

În urma impactului, BMW-ul, prin derapaj, a părăsit partea carosabilă spre dreapta, fiind proiectat în canalul de scurgere a apei, continuând deraparea, a fost proiectat în decorul platformei drumului secundar, rostogolindu-se în adiacentul traseului, pe dreapta în câmp.

Citește și: Accident fatal. Un copil a decedat, iar trei persoane – în stare gravă, după ce un BMW condus de un tânăr de 19 ani s-a tamponat de un automobil

Automobilul de model BMW era condus de către un tânăr de 19 ani. În urma testării alcoolice, șoferul s-a dovedit a fi treaz. Totodată, acesta deținea permis de conducere, fiind de unul singur în automobil.

În urma impactului, minora de 5 ani, a decedat la fața locului. Iar pasagerii, minora de 10 ani, cele două femei cât şi conducătorul BMW-ului au fost transportați în instituții medicale din Chișinău.

Pe marginea cazului a fost înregistrat un proces penal pentru încălcarea regulilor de securitate a circulației sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport, soldată cu  decesul unei persoane.

Alte date și circumstanțe cu privire la producerea accidentului se stabilesc de oamenii legii.

Articole asemănătoare

Back to top button