fbpx

video, foto | Rușii au distrus clădirea administrației regionale din Mykolaiv. Momentul atacului cu rachetă

(update 2 aprilie, ora 13:00) Bilanțul deceselor urcă la 32, potrivit autorităților din țara vecină.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update 1 aprilie, ora 12:00) Numărul celor decedați în urma atacului a crescut la 24, potrivit autorităților ucrainene.

(update 31 martie, 10:50) Bilanțul deceselor a ajuns la 16, anunță Unian.

(update 30 martie, 13:30) 14 persoane au murit în urma atacului cu rachetă. Salvatorii au scos cadavrele a 13 morți de sub dărâmături, o altă persoană a murit în spital din cauza rănilor. 36 de persoane au fost spitalizate cu răni de diferite severitate (BBC).

(update 16:00) Numărul deceselor s-a ridicat la nouă, potrivit ultimelor date ale autorităților ucrainene, anunțate la ora 15:20.

(update 13:16) Potrivit Serviciul pentru Situații de Urgență al Ucrainei, citat de Hromadske, cel puțin trei persoane au murit în urma atacului.

Știrea inițială:

Clădirea Administrației regionale din Mykolaiv a fost lovită în această dimineață de o rachetă de croazieră. Potrivit guvernatorului regiunii, Vitali Kim, atacul a fost lansat din peninsula Crimeea.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Majoritatea s-au salvat ca prin minune. Ar fi de la 50 la 100 de persoane”, a declarat Kim.

Potrivit informațiilor prezentate de Serviciul pentru Situații de Urgență al Ucrainei către ora 11:30, o persoană a decedat în urma atacului, iar alți 18 răniți au fost salvați de sub dărâmături. Operațiunile de salvare continuă.

Vitali Kim a publicat o înregistrare video cu momentul în care racheta lovește clădirea.

Cum arată clădirea după atac:

Articole asemănătoare

Back to top button