fbpx

video | Sergiu Sîrbu exclude o eventuală revenire în Pro Moldova: „Noi nu suntem marfă”

Sergiu Sîrbu exclude o eventuală revenire la Pro Moldova. Politicianul susține că au existat motive pentru care el și alți cinci colegi de ai săi au părăsit grupul parlamentar.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputatul, care face parte acum din grupul „Pentru Moldova”, declară că nu își dorește să ajungă la momentul când va fi nevoit să dezvăluie „dedesubturile”, relatează tvc.md. Totodată, acesta afirmă că fondatorii Pro-Moldova, care au părăsit partidul, „se vor conduce de agenda cetățenilor, nu a unor politicieni”.

„Majoritatea fondatorilor Pro-Moldova au plecat nu pentru a se întoarce. Dacă au plecat fondatorii, cu siguranță au fost motive. Sper să nu ajungem să trebuiască să dezvăluim toate dedesubturile. Deputații sunt doar în serviciul poporului. Noi nu suntem marfă, noi nu suntem proprietatea nimănui și nu suntem obligați să facem agenda cuiva. Noi vom merge exclusiv pe agenda cetățenilor, vom vota doar în interesul oamenilor, proiecte bune pentru țară și nu vom admite etichetări, teste sau alte presiuni din partea nimănui. Nu ne interesează agenda politică a niciunui partid”, susține Sîrbu.

Sergiu Sîrbu a anunțat oficial, joi, la ședința Parlamentului, decizia celor șase deputați de a părăsi Pro-Moldova. Totodată, el informat colegii din Legislativ despre crearea Platformei Parlamentare „Pentru Moldova” din care fac parte cei șase foști membri ai Pro Moldova și fracțiunea Partidului ȘOR, formată din nouă aleși ai poporului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button