fbpx

video | Se răzgândește sau nu? Anunțul lui Usatîi: Ce va face la revenirea din concediu

Renato Usatîi a reconfirmat faptul că-și va da demisia din funcția de primar de Bălți. Miercuri, 11 august, în cadrul unui live pe Facebook, acesta a spus că va ieși la raport în fața bălțenilor și va povesti despre munca realizată în perioada în care a ocupat funcția de edil al municipiului Bălți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În prezent sunt în concediu, iar după concediu am spus că o să ies să discut cu bălțenii și să-mi dau demisia. Eu voi ieși la raport în fața oamenilor cu privire la lucrul pe care l-am efectuat. Sunt oameni care mă susțin și m-au susținut, dar astăzi avem ceea ce avem”, a spus Usatîi.

Amintim că politicianul a anunțat a doua zi după alegerile parlamentare anticipate, că își va da demisia din funcția de primar. Motivul ce l-a determinat să facă această alegere a fost faptul că Blocul „Renato Usatîi” nu a acces în Parlament, dar și din cauza că Blocul a pierdut la Bălți în fața socialiștilor.

Anunțul demisiei a stârnit un val de reacții din partea bălțenilor. Astfel, zeci de oameni au protestat la Bălți pentru a-și arăta nemulțumirea față de plecarea din funcție a edilului.

Citește și: video | „Renato, te așteptăm!”: Mai mulți oameni, din nou, în stradă la Bălți. Protestează împotriva demisiei lui Usatîi

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button