fbpx

ultima oră | Renato Usatîi demisionează din funcția de primar al municipiului Bălți: Oamenii vor politică, nu fapte concrete

Renato Usatîi demisionează din funcția de primar al municipiului Bălți. Anunțul a fost făcut de politician în timpul unei conferințe de presă, după ce Usatîi s-a arătat dezamăgit de rezultatele alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Bălțenii vor politică, nu fapte concrete”, a afirmat Usatîi, care susține că opinia oamenilor trebuie respectată chiar dacă, potrivit lui, oamenii au crezut în „falsuri și sperietori”.

Este cea mai proastă zi din viața mea, sau una dintre cele mai proaste”, a spus acesta, vizibil emoționat, referindu-se la rezultatele anticipatelor.

Edilul a anunțat că de mâine pleacă în concediu, iar la revenire își va da demisia din funcție.

Dacă bălțenii vor un politician în frunte, atunci eu le ofer această șansă – să aleagă un astfel de om la conducerea orașului. Nimeni din echipa mea nu va candida pentru acest post. Alegerile anticipate urmează la sfârșit de an”, a spus el.

Amintim că Blocul electoral „Renato Usatîi” a acumulat puțin peste 4% din voturile alegătorilor. Formațiunea s-a clasat abia pe locul trei în municipiul Bălți, după PAS și BECS.

Articole asemănătoare

Back to top button