fbpx

video | Manifestanții Partidului Șor au instalat corturi la Procuratura Generală. Tauber: Vom dormi aici

(update 21:30) Protestatarii au adoptat o rezoluție în urma manifestației de duminică, care presupune „crearea unui guvern popular, al unui tribunal al poporului și constituirea „Scutului Poporului”, o organizație care să nu permită implicarea în război și să nu admită modificarea statutului de neutralitate a R. Moldova”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update 21:00) La solicitarea polițiștilor, care au invocat interzicerea blocării accesului către PG, dar și pe trotuar pe o durată mai mare de patru ore (conform deciziei CSE), protestatarii și-au mutat corturile în așa fel încât să fie posibilă trecerea.

Știrea inițială:

După ce nu au fost lăsați să ajungă în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) de către forțele de ordine, manifestanții Partidului Șor și-au îndreptat atenția asupra Procuraturii Generale (PG), instalând zeci de corturi în fața clădirii.

Protestatarii au ajuns în fața clădirii la îndemnul moderatoarei manifestației, vicepreședinta Partidului Șor, Marina Tauber.

Haideți să blocăm accesul în Procuratura Generală”, a declarat deputata Partidului Șor. „Vom dormi aici până când Maia Sandu va fi pedepsită”, a adăugat Tauber.

Ea susține că procurorii trebuie să pornească dosare penale pe numele actualilor guvernanți, dar și pe numele polițiștilor.

Urmărește în direct situația din fața Procuraturii Generale:

Află AICI detalii despre manifestația de astăzi.

Vezi și: video, foto | Indivizi cu comportament dubios și tineri care ar fi provocat polițiștii, depistați pe străzile capitalei

Articole asemănătoare

Back to top button