fbpx

video | Litvinenco, încrezător că Guvernul va funcționa cât va activa actualul Parlamentul. Nu se exclud remanieri

Sergiu Litvinenco se arată încrezător că Executivul condus de Natalia Gavrilița își va exercita deplin mandatul. Declarațiile au fost făcute în studioul emisiunii „Puterea a Patra”, politicianul precizând că totuși ar putea exista remanieri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui, Guvernul va exista cât va activa Parlamentul. „Au rămas cred că trei ani și 10 luni”, a menționat LItvinenco.

„Nu înseamnă că anumite remanieri nu vor avea loc. Nu se exclude”, a precizat el. Întrebat dacă actualmente se discută asemenea acțiuni, el a spus că „la moment nu este. Am avut restructurări de ministere și unii miniștri nici măcar nu și-au angajat tot personalul”.

Amintim că Executivul condus de Natalia Gavrilița a fost învestit în august 2021. Ulterior s-a decis restructurarea a patru ministere. Fostul Minister al Economiei și Infrastructurii a fost divizat în Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale și cel al Economiei. Munca și Protecția Socială s-a separat de Sănătate, Mediul – de Agricultură și Dezvoltare Regională, iar Cultura – de Educație și Cercetare.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button