fbpx

video | Ilan Șor, după ce Dumitru Robu a cerut ridicarea imunității sale: „Previzibilă mișcare. Nimic altceva decât o răzbunare politică”

Ilan Șor acuză majoritatea parlamentară că vrea să acopere sărăcia și crizele pe care le-a provocat, după ce procurorul general interimar, Dumitru Robu, a cerut în Parlament încuviințarea ridicării imunității sale și a deputatei Marina Tauber.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit liderului Partidului Șor, guvernarea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) folosește Procuratura Generală (PG) în calitate de bâtă politică, pentru a închide gura opoziției.

„PAS încearcă, cu mâna criminală a lui Robu, să aplice Partidului Șor un fel de bătaie de corecție. Asta se întâmplă când nu mai ai argumente, când poporul începe să te urască și să-și blesteme zilele că au crezut în prostiile și promisiunile tale. PAS a devenit agresiv pentru că a înțeles că a născut cel mai incompetent Guvern de la independență încoace”, a spus Ilan Șor, într-un video pe pagina sa de Facebook.

Ilan Șor numește acțiunile guvernării drept fiind previzibile.

„Previzibilă mișcare, care nu e nimic altceva decât o răzbunare politică! Așa-i când ai procuror general în buzunar și îl poți folosi când vrei tu. Vreau să-i amintesc că a mai făcut asta în 2019, după care Procuratura a prezentat public scuze pentru abuzurile comise. Dar cu prejudiciile provocate cum rămâne? Scuzele nu sunt suficiente în acest caz”, a mai spus Șor.

Citește și: Reacția Marinei Tauber, după ce procurorul general interimar a cerut ridicarea imunității sale: Vor să ne închidă gură

Articole asemănătoare

Back to top button