fbpx

video | Boris Volosatîi se retrage din cursa electorală. Mișcarea Civică Europeană îndeamnă unioniștii să desemneze un candidat comun

Boris Volosatîi se retrage din cursa electorală. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținute de comun cu Mișcarea Civică Europeană și partidul Democrația Acasă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Volosatîi a declarat că a împărtășit mereu idealul unirii cu România. Așadar, atât candidatul, cât și organizația politică îndeamnă ceilalți concurenți electorali unioniști să desemneze un candidat comun la aceste alegeri.

„M-am lansat pentru promovarea ideii românismului. Unirea, prin definiție se opune dezbinării, dispersării. Imperativul unirii ne cere conjugarea eforturilor și întregului potențial în luptă cu un adversar redutabil. Am reflectat mult pe marginea actualului context politic și electoral și am hotărât să mă retrag din cursa pentru Primăria Chișinău, dar nu pur și simplu, ci în favoarea unui candidat cel mai bine poziționat, idealurile căruia sunt aproape de ale mele. Îi îndemn și pe alți candidați întru a se responsabiliza și a se uni pentru a desemna un candidat care ne-ar putea reprezenta pe toți”, spune Volosatîi.

Articole asemănătoare

Back to top button