fbpx

video | Altercații în plenul Parlamentului: DA și PAS nu i-au permis vicepremierului Pușcuța să prezinte politicile bugetar-fiscale

Deputații Platformei DA și ai PAS au continuat să blocheze tribuna Parlamentului și după reluarea ședinței plenare. Vicepreședintele Legislativului, Vlad Bătrîncea, i-a îndemnat pe opozanți să-și ia locurile în sală, timp în care vicepremierul și ministrul Finanțelor, Serghei Pușcuța, va începe să prezinte proiectele de lege privind bugetul de stat și politica bugetar-fiscală pentru anul 2021. Ulterior, a propus Bătrîncea, se va anunța pauză, Biroul Permanent al Parlamentului urmând să decidă ce se va întâmpla mai departe.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Reprezentanții PAS și DA au refuzat propunerea și nu au părăsit tribuna centrală.

În aceste condiții, Bătrîncea i-a oferit cuvânt vicepremierului Pușcuța, al cărui discurs a fost bruiat de deputații PAS și DA, care scandau „Anticipate!”.

În cele din urmă, Bătrîncea a întrerupt discursul lui Pușcuța și a anunțat pauză de o oră. Asta după ce au apărut altercații între mai mulți deputați în apropierea lojei destinate reprezentanților Guvernului.

Această prezentare necesită JavaScript.

Vezi și: foto | Opoziția a blocat tribuna Parlamentului, după ce nu a reușit excluderea unor proiecte de pe ordinea de zi

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button