fbpx

video | Altercații în plenul Parlamentului: DA și PAS nu i-au permis vicepremierului Pușcuța să prezinte politicile bugetar-fiscale

Deputații Platformei DA și ai PAS au continuat să blocheze tribuna Parlamentului și după reluarea ședinței plenare. Vicepreședintele Legislativului, Vlad Bătrîncea, i-a îndemnat pe opozanți să-și ia locurile în sală, timp în care vicepremierul și ministrul Finanțelor, Serghei Pușcuța, va începe să prezinte proiectele de lege privind bugetul de stat și politica bugetar-fiscală pentru anul 2021. Ulterior, a propus Bătrîncea, se va anunța pauză, Biroul Permanent al Parlamentului urmând să decidă ce se va întâmpla mai departe.

Reprezentanții PAS și DA au refuzat propunerea și nu au părăsit tribuna centrală.

În aceste condiții, Bătrîncea i-a oferit cuvânt vicepremierului Pușcuța, al cărui discurs a fost bruiat de deputații PAS și DA, care scandau „Anticipate!”.

În cele din urmă, Bătrîncea a întrerupt discursul lui Pușcuța și a anunțat pauză de o oră. Asta după ce au apărut altercații între mai mulți deputați în apropierea lojei destinate reprezentanților Guvernului.

Această prezentare necesită JavaScript.

Vezi și: foto | Opoziția a blocat tribuna Parlamentului, după ce nu a reușit excluderea unor proiecte de pe ordinea de zi

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button