fbpx

Usatîi și-a îndemnat susținătorii să iasă la protestul anunțat în fața Parlamentului: E începutul sfârșitului acestui regim ticălos

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, și-a îndemnat simpatizanții să iasă mâine la ora 10:00 la protestul anunțat de președinta aleasă, Maia Sandu, în fața clădirii Parlamentului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o transmisiune live de la o clinică din Germania, acolo unde afirmă că se află la un tratament, primarul de Bălți a declarat că nu poate fi prezent la manifestație, însă în funcție de cum vor decurge lucrurile în următoarele zile, ar putea reveni în Republica Moldova la sfârșitul acestei săptămâni.

Acesta a criticat în termeni duri componența actuală a Parlamentului, reiterându-și dorința de a fi organizate alegeri parlamentare anticipate cât mai curând.

Dodon, intri în istorie ca personajul asemuit unui „kuliok”, înainte ai fost „curcan”. E mai bine să rămâi așa decât să mai fii și петух (trad. – cocoș)”, a spus politicianul.

Amintim că Maia Sandu a îndemnat cetățenii să protesteze mâine la Parlament, după ce deputații socialiști au înregistrat un proiect de lege privind scoaterea SIS din subordinea Președinției.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button