fbpx

Usatîi se disociază de Grigorișin, care vrea să fie primar de Bălți: El și consilierii lui nu mai au sprijinul partidului

Liderul Partidului Nostru se disociază de fostul său coleg, Nicolai Grigorișin, afirmând că acesta nu are sprijinul formațiunii la alegerile locale noi din Bălți, care vor avea loc la 21 noiembrie curent. Asta după ce Grigorișin a decis să candideze la funcția de primar al municipiului. Renato Usatîi spune că și consilierii din Bălți, care s-au alăturat echipei lui Grigorișin, au pierdut prijinul politic al formațiunii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Declarațiile au fost făcute luni seara în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” de la Jurnal TV.

Grigorișin nu este candidatul Partidului Nostru. Eu îi mulțumesc pentru activitatea lui, dar am avut o discuție mai tensionată și la un moment am avut niște suspiciuni. Eu am spus că el poate să facă ce vrea, dar el nu are sprijinul Partidului Nostru. La fel și consilierii lui, pot să se declare independenți, sau cum vor ei, dar nu mai au sprijinul partidului”, a spus Usatîi.

Amintim că scrutinul din Bălți are loc după ce Renato Usatîi a demisionat din funcția de primar, la scurt timp după ce nu a trecut pragul electoral la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent. Deși a anunțat că niciun reprezentant al Partidului Nostru nu va candida la funcția de primar, Nicolai Grigorișin, unul dintre fruntașii formațiunii, și-a anunțat candidatura, însă în calitate de candidat independent.

Vezi și: video | Usatîi, emoționat la raport în fața bălțenilor: Azi demisionez. E probabil cea mai neplăcută zi din viața mea

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button