fbpx

video | Usatîi, emoționat la raport în fața bălțenilor: Azi demisionez. E probabil cea mai neplăcută zi din viața mea

Primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi, își prezintă raprotul de activitate în funcția în fața Primăriei din oraș. La eveniment au venit mai mulți bălțeni, unii dintre care îl roagă să nu demisioneze din funcție. Așa cum anunțatase anterior, edilul a declarat că astăzi își depune demisia. Nu s-a lăsat însă fără emoții.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vizibil emoționat, politicianul s-a oprit de câteva ori din discurs, nu înainte de a afirma că astăzi este „probabil cea mai neplăcută zi” din viața sa. Totodată, acesta a anunțat că alegerile locale anticipate din municipiul Bălți vor avea loc pe 21 noiembrie curent.

Acesta a înmânat cheile unui automobil pentru un spital din Bălți și a spus că urmează să-și strângă lucrurile din birou, după care a răspuns la câteva întrebare ale manifestanților.

Amintim că Usatîi a declarat că va demisiona din funcție imediat după anunțarea rezultatelor parlamentare anticipate din 11 iulie curent. Politicianul consideră că rezultatele slabe la alegeri în Bălți au fost un vot de neîncredere pentru el și echipa sa.

Câteva săptămâni în urmă, Usatîi a anunțat că își va prezenta raportul în fața Primăriei orașului la data de 2 septembrie. „Voi ieși în fața bălțenilor cu o explicație clară privind ceea ce s-a întâmplat. Dar cel mai important este să-mi dau raportul de activitate. Trebuie să răspund la întrebările cetățenilor și a reprezentanților mass-media. Pentru mine este important”, a spus liderul Partidului Nostru.

Amintim că, la câteva zile după alegerile din 11 iulie, mai mulți protestatari s-au adunat în fața Primăriei pentru a-și arăta susținerea pentru edil.

Articole asemănătoare

Back to top button