fbpx

ultima oră | I-a luat locul lui Plahotniuc. Pavel Filip, votat în unanimitate în calitate de președinte al Partidului Democrat

Fostul premier al țării, Pavel Filip, a fost ales astăzi în funcția de președinte al Partidului Democrat din Moldova. Politicianul, care este membru de partid de 10 ani, este al patrulea președinte care vine în fruntea formațiunii.

„Vă rog să aveți grijă de această echipă. Să păstrăm democrația în partid, libertatea de exprimare și de decizie. Vă doresc sănătate și succese!”, i-a urat Dumitru Diacov noului președinte.

În discursul său de după numire, Filip a spus că scopul său primordial în calitate de președinte va fi dezvoltarea unei echipe puternice.

„Niciodată nu am fost flatat de funcțiile pe care le-am ocupat. Voi face tot posibilul ca toată lumea din partid să înțeleagă că în PD este important să deții funcția de membru al PD, nu contează că ești primar sau consilier. Fiecare membru de partid va fi important și părerea sa va fi luată în considerație. Partidul Democrat să devină un partid respectat și iubit de cetățenii Republicii Moldova”, a spus Pavel Filip, find aplaudat în picioare de cei prezenți în sală.

CITEȘTE ȘI: Pavel Filip, despre cele patru greșeli care au dus PD-ul în opoziție: Am comunicat puţin şi prost

Articole similare

Close