fbpx

Slusari, despre fotoliile de ministru refuzate. „Întrebarea cu funcția de ministru al Agriculturii nici nu a fost ridicată”

Slusari afirmă că înaintarea sa la funcția de ministru al Agriculturii nu ar fi fost discutată anterior. Declarațiile sunt făcute după ce Maia Sandu a spus că acesta ar fi refuzat de mai mult ori fotoliul de șef al unui minister.

Ex-parlamentarul afirmă că i s-ar fi propus să fie șef la Interne, conform TV8. Acesta, însă, a refuzat, precizând că nu cunoaște domeniul.

„Realitatea este următoarea. În 2019, noi am avut o întâlnire în patru — doamna Maia Sandu, domnul Andrei Năstase, ex-președintele Platformei DA, domnul Mihai Popșoi, candidat la fotoliul de deputat din partea PAS și eu. Doamna Sandu mi-a propus funcția de ministru al Afacerilor Interne. Era firesc pentru mine să refuz, întrucât este domeniul, care practic nu-l cunosc. Dar funcția de dragul funcției nu mă interesa niciodată.

Peste ceva timp, la începutul iunie 2019, în urma negocierilor în Parlament, a fost agreată ideea că Andrei Năstase merge la MAI. Evident, că eu trebuia să rămân la Parlament. În acest context, întrebarea cu candidatura mea la funcția de ministru al agriculturii nici nu a fost ridicată. Atât”, precizează Alexandru Slusari.

Amintim că joi, Sandu a relatat în cadrul unui interviu oferit televiziunii naționale că Slusari ar fi refuzat de două ori funcția de ministru pe când ea conducea Guvernul. Anterior, un grup de agricultori au propus ca ex-vicepreședintele Platformei DA să devină șef la Ministerul de Agricultură.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button