fbpx

Sandu: Slusari a refuzat, în 2019, două propuneri de a deveni ministru

Alexandru Slusari a refuzat două propuneri de a deveni ministru. Cel puțin asta spune președinta Maia Sandu, care a precizat că, în perioada în care a fost prim-ministră, i-a propus lui Slusari să ocupe funcția de ministru al agriculturii, dezvoltării regionale și mediului, dar și de șef la MAI. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni televizate de la Moldova 1. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sandu a vorbit în contextul propunerii grupului de agricultori din Ștefan Vodă, care își doresc ca Alexandru Slusari să facă parte din viitorul executiv.

„Atunci când am ajuns în funcția de prim-ministru în 2019, i-am oferit funcția de ministru al agriculturii, pe care nu vrut să o accepte, i-am oferit și alt minister, ministerul de interne, Sluslari le-a refuzat pe ambele”, a declarat Sandu.

„Responsabilitatea este, până la urmă, a PAS-ului, este foarte important ca acești oameni să fie descis să conlucreze, să poată face echipă în Guvern”, a mai adăugat șefa statului.

Momentan, Slusari nu a venit cu o reacție la declarațiile șefei statului.

Menționăm că, la 14 iulie curent, mai mulți agricultori din Ștefan Vodă au adresat o solicitare către președintele interimar al PAS, Igor Grosu, și președinta Maia Sandu. Aceștia solicită examinarea candidaturii lui Slusari la funcția de ministru al agriculturii, dezvoltării regionale și mediului.

Articole asemănătoare

Back to top button