fbpx

Reacția lui Igor Grosu la reținerea procurorului general: În tot ce a făcut, el nu a încercat să apere interesul statului

În activitatea sa, procurorul general Alexandr Stoianoglo nu a încercat să apere interesele statului. Opinia îi aparține președintelui Parlamentului, Igor Grosu, și a fost exprimată miercuri în cadrul unei emisiuni de la Radio Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vezi și: „Răzbunare din partea președintelui țării”. Reacția lui Stoianoglo după reținerea sa

Am văzut zero progres pe dosarul Laundromat. Oamenii ne întreabă cum se face că un hoț stă în Turcia, unul în Israel, iar altul la Londra, iar acest procuror nu face nimic decât să protejeze și să tolereze aceste lucruri. Eu nu am ce răspunde cetățenilor când merg la întâlniri și îmi dau întrebări pe aceste subiecte. Noi l-am chemat în Parlament să le spună oamenilor, cine l-a încurcat, de la cine a cerut ajutor. El n-a dorit să vină”, a declarat președintele interimar al PAS.

Haideți să explic mai simplu: Sunt 2 bandiți, Platon și Plahotniuc, au fost împreună, apoi s-au certat. Acum tot ce face Procuratura Generală este să facă dreptate unui bandit în raport cu alt bandit. Păi așa Procuratură ne dorim? Este o misiune care nu trebuie tolerată”, a sus Grosu.

Demnitarul a adăugat că nu cunoaște nimic despre urmărirea penală pe cazul lui Stoianoglo: „Procurorul de caz trebuie să se expună”.

Amintim că Alexandr Stoianoglo a fost reținut, marți seara, pentru 72 de ore. Pe numele său sunt patru capete de acuzare.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button