fbpx

Primarul de Sîngerei, ales pe listele Partidului Unității Naționale, aderă la o altă formațiune

Primarul orașului Sîngerei, Arcadie Covaliov, ales pe listele PUN, aderă la Partidul Acțiune și Solidaritate. Edilul a făcut anunțul luni seara, pe pagina sa de Facebook, menționând că este de părerea că așa ar fi corect, în contextul în care lidera PAS, Maia Sandu, a obținut cele mai multe voturi ale localnicilor la prezidențiale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta le-a mulțumit cetățenilor pentru că au ieșit la urne pe 1 și 15 noiembrie. De asemenea, el a precizat „ascultă alegerea oamenilor și propriile principiile”.

„E timpul să fac o declarație care trebuie doar vociferată, pentru că practic, lucrurile despre care vă spun acum s-au realizat deja. Știți bine că în orașul Sîngerei Maia Sandu a ieșit învingătoare.Ader la partidul înființat de omul în care cred și pe care voi, dragi locuitori ai orașului, l-ați investit cu încredere.

În campania electorală nici nu mi-am pus problema de partid, pentru că lupta s-a dat pentru o cauză prea mare. Sper că toți oamenii vor avea discernământul de a înțelege că nu mă lipesc acum de cei mari, ci pentru că sunt lucruri concrete de făcut, iar mie asta îmi place”, a punctat Covaliov.

Partidul Unității Naționale și liderul acestuia nu au comentat deocamdată plecarea primarului din Sîngerei din echipă. Candidatul PUN la prezidențiale, Octavian Țîcu, a obținut locul șapte în primul tur al scrutinului, fiind urmat doar de liberalul Dorin Chirtoacă.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button