fbpx

Politician: Spatari a demisionat nu doar din motiv personal, ci și că statul nu i-a oferit condiții decente de a activa

Politicianul Oleg Cernei este de părere că plecarea lui Marcel Spatari de la Ministerul Muncii și Protecției Sociale nu este doar de ordin personal, ci și din cauza că statul și guvernarea actuală nu a avut grijă să-i ofere condiții decente de muncă. Cernei și-a expus opinia în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” de la Jurnal TV.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„A plecat cel mai performant și competent ministru din Guvernul Gavrilița. Pleacă nu doar din motiv personal, ci și că statul și guvernarea nu a avut grijă ca acest ministru să aibă condiții decente de a activa. La performanța lui în activitatea de ministru cred că merita un apartament și nu o cameră în căminul Parlamentului. Este foarte greu când statul nu-ți acordă un minim de existență să poți să faci performanță…”, a spus politicianul Oleg Cernei.

Cu referire la demisia lui Spatari, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Dorian Istratii, prezent, de asemenea, în platoul emisiunii, a spus:

„Nu poate fi nicio conspirație, deoarece Spatari a spus că plecarea lui e din motive personale. Cunoaștem că familia lui este la București și că a decurs cu dificultate această perioadă pentru el. Această schimbare a fost pregătită timp de o lună. Este un lucru firesc atunci când o persoană vrea să plece să transmită un tranzit normal și toate activitățile care au fost făcute. Ministerul Muncii este unul forte pentru noi. Și anul trecut s-au făcut și în anul curent continuă să se facă lucruri foarte bune”.

Amintim că luni, 9 ianuarie, Marcel Spatari și-a anunțat demisia din funcția de ministru al Muncii și Protecției Sociale. Cel care urmează să-i ia locul este Alexei Buzu.

Citește și: Concluzii de ministru: Zece lucruri pe care Spatari le-a învățat la conducerea Ministerului Muncii și Protecției Sociale

Articole asemănătoare

Back to top button