fbpx

PAS vine cu precizări după ședința nocturnă de la Președinție: „Deciziile luate vor fi anunțate în cel mai scurt timp”

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) vine cu explicații după ședința nocturnă de duminică, 13 noiembrie, de la Președinție. Formațiunea susține că au fost discutate soluțiile care vor fi adoptate în cel mai scurt timp pentru a asigura liniștea și pacea în Republica Moldova, dar și modul în care poate fi îmbunătățită performanța unor ministere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În contextul informațiilor apărute în presă, fracțiunea parlamentară PAS anunță că ieri a avut loc o ședință a deputaților din majoritatea parlamentară cu președintele Republicii Moldova și cu prim-ministrul. În contextul șantajului energetic împotriva Republicii Moldova pus la cale de Rusia și a încercărilor grupării hoției și războiului de a crea haos în țară, au fost discutate soluțiile care vor fi adoptate în cel mai scurt timp pentru a asigura liniștea și pacea în țară.

S-a discutat și despre modul în care poate fi îmbunătățită performanța unor ministere. Deciziile luate vor fi anunțate în cel mai scurt timp”, se arată într-un comunicat al PAS.

Amintim că în seara de duminică, 13 noiembrie, mai mulți membri ai PAS au fost văzuți cum intră în incinta clădirii prezidențiale. La ora 22:00, membrii PAS au ieșit și au declarat că a avut loc o ședință, la care s-a discutat despre „unele remanieri”, „îmbunătățirea actului guvernării” și „situația pe securitate”.

Articole asemănătoare

Back to top button