fbpx

Partidul Șor susține că șefii organizațiilor teritoriale din Găgăuzia au fost reținuți

Partidul Șor susține că mai mulți conducători și membri ai staff-ului electoral al candidatului formațiunii pentru funcția de bașcan al Găgăuziei, Evghenia Guțul, au fost reținuți în dimineața zilei de duminică, 7 mai, în urma mai multor percheziții organizate la sediile Organizațiilor Teritoriale ale partidului, dar și la domiciliile activiștilor formațiunii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Aceste persoane se ocupau de campania pentru cel de-al doilea tur al alegerilor pentru funcția de bașcan, din 14 mai, în cadrul căruia participă și Evghenia Guțul”, se arată într-un comunicat al Partidului Șor.

Potrivit formațiunii, percheziții și rețineri de asemenea au loc și în alte raioane ale țării, inclusiv municipiul Chișinău.

„Perchezițiile, precum și noul val de represalii și intimidări au loc în ziua în care Mișcarea Pentru Popor, din care face parte și Partidul Șor, au anunțat că vor organiza, la Parlament, un protest față de fărădelegile guvernării și pentru a cere alegeri parlamentare și prezidențiale anticipate, inclusiv după refuzul conducerii țării de a achita facturile cetățenilor pentru gaze, căldură și curent electric”, mai comunică formațiunea.

Deocamdată informația nu a fost confirmată de către niciun organ de drept.

Articole asemănătoare

Back to top button