fbpx

Opt persoane, reținute în urma perchezițiilor de la sediul central al Partidului Șor

Procuratura Anticorupție anunță că opt persoane au fost reținute în urma perchezițiilor efectuate în seara zilei de miercuri, 2 noiembrie, la sediul central al Partidului Șor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Persoanele sunt bănuite de participarea în calitate de complici la săvârșirea infracțiunii de acceptare cu bună știință a finanțării Partidului Șor din partea unei grup criminal organizat. În termenul de 72 ore, va fi luată o decizie cu privire la aplicarea unei măsuri preventive.

Amintim că ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii Anticorupție au descins miercuri, 2 noiembrie, cu o nouă rundă de percheziții la sediul central al Partidului Șor în dosarul privind finanțarea ilegală a formațiunii. Informația a fost confirmată de reprezentanții Procuraturii.

„Au fost depistați și ridicați bani în sumă totală de 321.700 lei. Mijloacele bănești erau destinate pentru plata neoficială a salariilor, achitate în plic angajaților partidului din partea grupului criminal organizat”, relata miercuri Procuratura.

Aceasta este a cincea rundă de percheziții în dosarul privind finanțarea ilegală a Partidului Șor. Totul a început atunci când joi, 21 iulie, ofițerii CNA și ai Serviciului de Informații și Securitate (SIS), în comun cu procurorii anticorupție, au descins joi, 21 iulie, cu percheziții în mai multe locații din țară. Acțiunile de urmărire penală au loc în cadrul unui dosar pornit cu privire la finanțarea ilegală a Partidului Șor.

 

Articole asemănătoare

Back to top button