fbpx

opinie | Sergiu Mocanu, despre evenimentele din 2019: Dodon a acceptat-o pe Sandu în funcția de prim-ministră după insistențele lui Kozak

Sergiu Mocanu, liderul Antimafie, susține că Igor Dodon ar fi acceptat ca lidera PAS să devină prim-ministră după ce propunerea ar fi venit de la vicepremierul rus Dmitriy Kozak. Declarația a fost făcută în studioul postului de televiziune TVC21.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Făcând referire la evenimentele din vara anului 2019, Mocanu a făcut referire la faptul că au existat anumiți factori care au schimbat mersul lucrurilor în țară după căderea guvernării PDM.

„Istoria trebuia să se sfârșească în noaptea când Plahotniuc a fugit. Dacă Maia era altfel decât ceilalți. Dacă Kozak nu venea să-i spună lui Dodon să o accepte pe Maia premier. Dacă Maia nu accepta târgul ăsta, și dacă, apoi, Maia Sandu nu făcea mânza pe care a făcut-o la guvernare…”, a punctat Mocanu.

În cadrul emisiunii menționate, mai mulți invitați au declarat că societatea a avut alte așteptări de la lidera PAS după plecarea lui Plahotniuc, însă acestea nu s-ar fi adeverit.

Articole asemănătoare

Back to top button