fbpx

„Omul e disperat rău. Se vede deja porumbel”. Ex-ministra Sănătății, despre ultimele declarații ale lui Igor Dodon

În această dimineață, 3 noiembrie, candidatul la prezidențiale Igor Dodon a organizat un briefing în care a vorbit despre succesele sale de-a lungul mandatului, lansând totodată mai multe acuzații la adresa contracandidatei sale din turul doi al alegerilor, Maiei Sandu. Fosta ministră a Ministerului Sănătății din Guvernul Sandu, Ala Nemerenco, a venit cu o reacție la declarațiile președintelui, spunând că acestea au fost rușinoase.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un briefing de presă de toată rușinea (ca la piață) a unui băiețel supărat, lăudăros, cu buzele strânse, aproape lipsă, pus pe război, și pus pe turnat minciuni care pretinde să se mai lăfăiască 4 ani în lapte de pasăre. Și plin de atacuri personale”, a scris Nemerenco.

Aceasta a mai menționat că aceste declarații ar trebui să fie analizate de un psihanalist, deoarece sunt pline de instigare și dezbinare.

În română unele povești, în rusă – altele. Un borș din școli, raioane, merele de pe deal din 2014, paradele de 9 Mai, secetă și alte gogomănii-sperietoare. Omul e disperat rău. Se vede deja porumbel. Psihiatrie adevărată, a punctat ex-ministra.

În aceeași postare, Ala Nemerenco a menționat că actualul președinte îi amintește de „filmele despre ghestapo și despre Мальчиш-Плохиш”, rugând oamenii să se mobilizeze și să iasă la vot pentru a scăpa de mizerie.

În primul tur al prezidențialelor Igor Dodon a pierdut în fața liderei PAS, care a acumulat peste 36% dintre voturi. Fosta prim-ministră a acumulat peste 70% dintre voturi în diasporă, iar conducătorul neformal al socialiștilor – în Găgăuzia și Transnitria.

De asemenea, Igor Dodon a mai menționat ieri, 2 noiembrie, că cetățenii noștri din străinătate reprezintă un electorat aparte, care are preferințe diferite decât cele ale moldovenilor rămași acasă.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Back to top button