fbpx

O acuză pe șefa statului. Platon, extrem de dur după reținerea lui Stoianoglo: Ea e un monstru

Controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, a comentat evenimentele din jurul reținerii pentru 72 de ore a procurorului general, Alexandr Stoianoglo. Acesta a folosit termeni foarte duri pentru a descrie pe șefa statului, sugerând că reținerea procurorului general a fost făcută la comanda sa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Citește și: Dodon: „A fost comisă o greșeală politică fatală. Să arestezi un procuror general fără temeiuri clare, cu mascați, în grabă, noaptea, din frică”

Platon susține că Maia Sandu ar fi insistat pe lângă directorul Serviciului de Informații și Securitate, Alexandr Esaulenco, să o rețină și pe soția lui Stoianoglo.

„Esaulenco și alții au fost împotriva reținerii soției Procurorului General, dar Maia Sandu, cu o plăcere sadică, striga la ei și cerea să fie reținută.

Ea e un monstru. Astfel de femei ardeau copii la Auschwitz. Ulterior au fost judecate de tribunalul militar!”, a scris acesta pe Facebook, precizând ulterior că reținerea soției lui Stoianoglo nu a avut loc.

Redacția ZUGO va reveni cu reacția instituției prezidențiale la aceste acuzații.

Amintim că procurorul general a fost reținut marți pentru 72 de ore, după efectuarea unor percheziții la biroul său. Ulterior, perchezițiile au continuat la domiciliul său. Tot ieri, câteva ore mai devreme, Stoianoglo, dar și adjuncții săi, au fost suspendați din funcții.

Vezi și: „Răzbunare din partea președintelui țării”. Reacția lui Stoianoglo după reținerea sa

În vara anului 2020, Veaceslav Platon a fost eliberat din arest după ce demersul de suspendare a executării pedepsei depus de procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a fost admis.

În ceea ce o privește pe Natalia Morari, jurnalista s-ar afla la Londra, unde a fost surprinsă zilele trecută plimbându-se cu controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, despre care a dezvăluit că este tatăl copilului său.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button