fbpx

Dodon: „A fost comisă o greșeală politică fatală. Să arestezi un procuror general fără temeiuri clare, cu mascați, în grabă, noaptea, din frică”

Igor Dodon a reacționat după ce în presă au apărut informații precum că Alexandr Stoianoglo ar fi fost arestat. Acesta consideră că a fost comisă „o greșeală politică fatală”. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Să arestezi un procuror general, fără temeiuri clare, cu mascați, în grabă, noaptea, din frică față de ceea ce cunoaște el și din neputința de a merge pe căi legale în demiterea lui, toate acestea arată că guvernarea se află în mare disperare”, a declarat Dodon.

Potrivit lui, „nimeni nu poate ști exact care vor fi consecințele pe termen lung ale acestui abuz ieșit din comun”.

Igor Dodon a adăugat că acest eveniment urmează să fie comentat de politicieni, procurori, judecători și cetățeni.

„Le amintesc celor de guvernare că vremurile mereu se schimbă, mai ales așa „vremuri bune” ca acestea, și atunci vor răspunde inevitabil pentru fărădelegile și precedentele periculoase pe care le comit ei azi”, a conchis liderul PSRM.

Amintim că Alexandr Stoianoglo a fost suspendat din funcția de procuror general. Procurorul Victor Furtună a dispus urmărirea penală pe numele său. Anunțul a fost făcut de ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco.

Potrivit unor surse, la Procuratura Generală ar fi avut loc percheziții, iar Alexandr Stoianoglo și soția sa ar fi fost reținuți. Până în acest moment nu există o confirmare oficială.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button