fbpx

Ministrul Justiției, despre „arestările și presiunile” denunțate de Șor: Declarații isterice, vom obține extrădarea lui acasă

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a reacționat la „arestările și presiunile” denunțate de liderul Partidului „Șor”, Ilan Șor. Acesta afirmă că „extradarea lui Șor este pe rolul instanțelor competente de statul Israel și în scurt timp vom avea o soluție pozitivă pe cazul respectiv”. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Nu vreau să comentez declarații isterice ale lui Șor și alții ca el. Persoane că ei ar trebui să aștepte oricând că pot veni organele de drept și să-i întrebe ce au făcut anterior”, a declarat Sergiu Litvinenco.

Ministrul a adăugat că autoritățile de la noi au făcut demersurile corespunzătoare, iar autoritățile statului Israel examinează deja solicitarea respectivă.

Amintim că Partidul „Șor” susține că guvernarea pregătește un atac dur la adresa sa. În următoarele zile, reprezentanții conducerii formațiunii „Șor” ar urma să fie supuși unor presiuni severe și vor fi efectuate percheziții în birourile și locuințele acestora, a declarat liderul partidului.

Articole asemănătoare

Back to top button