fbpx

Șor: PAS ne amenință cu arestări planificate pentru următoarele zile din cauza protestelor și criticilor

Partidul „Șor” susține că guvernarea pregătește un atac dur la adresa sa. În următoarele zile, reprezentanții conducerii formațiunii „Șor” ar urma să fie supuși unor presiuni severe și vor fi efectuate percheziții în birourile și locuințele acestora. În campania de discreditare de amploare vor fi implicate Poliția, Procuratura, Serviciul de Informații și Securitate, Centrul Național Anticorupție și Procuratura Anticorupție. Declarațiile au fost făcute de liderul Partidului „Șor”, Ilan Șor, într-o înregistrare video, pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Liderul Partidului „Șor” susține că se va recurge la astfel de acțiuni din cauza refuzului formațiunii politice de a renunța la proteste și critici la adresa Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) și a șefului statului.

„Nu ne speriați, noi nu suntem de speriat. Noi deja am demonstrat că suntem în stare să răspundem pe măsură. În consecință, am fost amenințați că săptămâna viitoare, la ordinul direct al conducerii PAS, Procuratura Generală, împreună cu alte instituții de drept, va efectua zeci de percheziţii şi arestări legate de Partidul „ȘOR”. Acesta este răspunsul lor la refuzul nostru de a renunța la principii și de a continua să protejăm interesele oamenilor. Altfel spus, vor merge la atac folosind toată mașinăria puterii. În Moldova a fost instituit un regim totalitar căruia nu-i pasă de lege”, a declarat Ilan Șor.

Totodată, liderul Partidului Șor a declarat că el și echipa sa nu vor renunța la convingerile și intențiile de a susține dorințele majorității cetățenilor, care sunt nemulțumiți de acțiunile actualei guvernări.

„Am demonstrat că suntem în stare de asta, inclusiv la protestul din 19 iunie, din Piața Marii Adunări Naționale. Vă mai spun următoarele: ticăloșilor, nu ne este frică de voi! Am trecut prin multe și vom trece și peste asta. Vă mulțumim foarte mult pentru că ne ajutați să devenim și mai puternici. Trebuie să scăpăm de această ciumă galbenă din Moldova!”, a mai spus Ilan Șor.

Ilan Șor mai face apel către misiunile diplomatice acreditate în Republica Moldova să acorde atenție la intimidările la adresa opoziției și să discute despre acestea cu reprezentanții partidului de guvernământ.

 

Articole asemănătoare

Back to top button