fbpx

„Mi-a picat maxilarul”. De ziua ei, Maia Sandu și-a făcut apariția la restaurantul „Moldova” din Boston

Surpriză pentru proprietarii restaurantului „Moldova” din orașul american Boston. Aceștia s-au pomenit în local cu nimeni alta decât președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, care se află în această perioadă în Statele Unite ale Americii, unde susține și un discurs în fața absolvenților de la Harvard, universitate pe care a absolvit-o.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Astăzi a fost o zi destul de bună. A început ca o zi obișnuită, cu obișnuita alergare după provizii și pregătindu-ne pentru o tură aglomerată de cină, până când Sandra Andronic (frumoasa doamnă însărcinată din stânga) mi-a trimis un mesaj mie, Artur Andronic (în dreapta), că în 30 de minute Maia Sandu (președintele Republicii Moldova) va trece pe la restaurant să se salute! Mi-a picat maxilarul…”, se arată într-o postare a restaurantului.

„Președintele Maia Sandu se află la Boston în calitate de absolvent de la Harvard pentru a vorbi cu studenții absolvenți de la Harvard, în cadrul unui discurs de absolvire. Și astăzi este și cea de-a 50-a aniversare a ei. Așa că, cu o agendă deja încărcată, președintele nostru a decis să vină să ne salute, pentru că se află în Boston și vrea să se întâlnească cu noi… Dacă asta nu îți face genunchii moale, nu știu ce ar face”, se mai arată în postare.

„Dragă președinte Maia Sandu, vă dorim să vină mai multe zile de naștere și multă rezistență, răbdare și curaj pentru a ne duce țara înainte. De asemenea, salutăm abordarea dumneavoastră umilă față de tot ceea ce faceți. A fost o plăcere să discut cu dumneavoastră și echipa dumneavoastră. Sunteți o persoană de la care toți ar trebui să ne străduim să învățăm și un președinte la care mulți ar trebui să-l admire. La mulți ani!”, a adăugat autorul.

Precizăm că ieri, 24 mai, Maia Sandu a împlinit 50 de ani.

Articole asemănătoare

Back to top button