fbpx

Manager la Johnson & Johnson. Cine este principala reprezentantă a diasporei de pe lista electorală a Platformei DA

Recent, mai mulți fruntași ai Platformei DA, printre care Andrei Năstase și Inga Grigoriu, au declarat că pe lista electorală a formațiunii pentru alegerile parlamentare din 11 iulie se va regăsi un reprezentant marcant al diasporei. Deși reprezentanții formațiunii au evitat atunci să dea nume, astăzi, odată cu publicarea listei electorale a formațiunii, a devenit cunoscut că este vorba despre Iana Stanțieru, fondatoarea și directoarea Galeriei de Artă „Europe’s Art”, entitate creată la Bruxelles, Belgia, care reprezintă 45 de artiști din 20 de țări.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit CV-ului său, Iana Stanțieru este maneger de Inovare și Resurse Umane la Johnson & Johnson Innovation and Digital Transformations, unde activează de aproape patru ani. Johnson & Johnson este una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume farmaceutică, care produce inclusiv vaccinuri și aparate medicale.

În vârstă de 36 de ani, în prezent aceasta își desfășoară activitatea în orașul chinez Shanghai.

În trecut, ea a lucrat în departamentul de resurse umane a Comisiei Europene (2010-2016).

La capitolul studii, Iana Stanțieru și-a trecut în listă cursuri la câteva universități europene, printre care Universitatea din Ljubljana, Colegiul Europei din Bruges, ICHEC Brussels Management School din Belgia, Universitatea din Oxford și INSEAD. Studiile de bază, însă, și le-a făcut la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, România, între anii 2004-2008.

Vezi și: video | Platforma DA a depus la CEC actele pentru alegerile anticipate din 11 iulie. Năstase: „Lista noastră rămâne deschisă”

Articole asemănătoare

Back to top button