fbpx

Maia Sandu va participa la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, apoi va merge la Adunarea Generală a ONU de la New York

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va participa în zilele ce urmează la mai multe evenimente internaționale, printre care și înmormântarea celui mai longeviv monarh britanic, regina Elisabeta a II-a.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Duminică și luni șefa statului se va afla la Londra, unde va lua parte la funeraliile de stat ale Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a, aducându-i un omagiu în numele tuturor cetățenilor Republicii Moldova.

Marți și miercuri, președinta va fi la New York, la Adunarea Generală a ONU, eveniment anual care pune în discuție subiecte de interes global. În contextul vizitei la ONU, șefa statului va participa la câteva evenimente în domeniul educației și va avea mai multe întâlniri bilaterale.

La revenirea acasă, șefa statului va efectua o scurtă vizită de lucru la Berlin, unde se va întâlni cu Cancelarul Federal Olaf Scholz, cu Svenja Schulze, ministra pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei, cu membri ai Bundestagului și cu reprezentanți ai mediului de afaceri din această țară.

Articole asemănătoare

Back to top button