fbpx

Ion Chicu, încă un mesaj de pe patul de spital. Cum se simte fostul premier

Fostul prim-ministru anunță că se simte mult mai bine. Acesta a fost internat la Spitalul Clinic Republican din Chișinău în cursul lunii februarie, din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Mă grăbesc să Vă informez, că datorită profesionalismului excepțional al medicilor și personalului medical, săptămâna aceasta au fost salvate sute de vieți ale oamenilor din țara noastră, inclusiv și a mea. Mă simt cu mult mai bine și mă închin doctorilor pentru salvare!”, a scris Ion Chicu pe canalul său de Telegram.

„Spre regret, spitalele din țară sunt supraaglomerare acum cu noi, pacienții cu COVID. Deși spații și resurse se mai pot identifica, medicii și personalul medical sunt extenuați. Ei luptă din greu pentru fiecare viață. Vă rog să Vă protejați la maximum posibil. Vă rog împreună să mai slăbim povara de pe medici”, a mai scris acesta.

„Să poți respira de sine stătător e mare lucru, credeți-mă! Sănătate tuturor!”, a încheiat el.

Amintim că fostul premier a anunțat că s-a infectat cu COVID-19 la începutul lunii decembrie 2020. Acum patru zile, când s-a aflat că Ion Chicu este internat în spital, reprezentanții Spitalului Republican nu ne-au oferit detalii privind evoluția stării sale de sănătate. Nu este clar, deocamdată, dacă Chicu s-a reinfectat cu COVID-19 sau a suferit complicații de pe urma infectării din luna decembrie.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button