fbpx

infografic | „O etapă cu adevărat istorică”. Am făcut 3 pași din 10: Popescu, despre transmiterea celei de-a doua părți a chestionarului Comisiei Europene

Potrivit ministrului de Externe, Nicu Popescu, prin transmiterea celei de-a doua părți a chestionarului Comisiei Europene pentru obținerea statutului de țară candidat pentru aderare la UE, a fost încheiat cel de-al treilea pas din lista noastră de 10 pași până la aderare.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Împreună, prin dedicație, responsabilitate, efort conjugat și agenda ambițioasă de reforme vom aduce țara noastră mai aproape de UE.

Răspunsurile la cele 1822 de întrebări din partea a doua a chestionarului, structurate în 33 de capitole pe 2800 de pagini de răspunsuri care se referă la aquis-ul comunitar au fost scrise de o echipă dedicată de funcționari din cadrul ministerelor și agențiilor de stat, reprezentanți ai societății civile, membrii din diasporă și prietenii țării noastre din Uniunea Europeană”, a scris ministrul pe o rețea de socializare.

Potrivit oficialului, acesta e cel mai complex exercițiu birocratic realizat în timp record: „Am demonstrat că împreună suntem o forță. Este o etapă cu adevărat istorică pentru țara noastră”.

Articole asemănătoare

Back to top button