fbpx

Ilan Șor critică intenția Maiei Sandu de a nu desemna premierul: „Fiecare deces va fi pe conștiința dumneavoastră”

Președinta trebuie să-și asume toate deciziile politice pe care le va lua, având în vedere situația pandemică din țară, afirmă liderul Ilan Șor într-o postare pe Facebook. Politicianul punctează că Republica Moldova a ajuns la un nou „record” de infectări cu COVID-19, iar ce șefa statului continuă să ceară alegeri anticipate, ceea ce ar aprofunda și mai mult criza, dar și ar provoca majorarea numărului de infectări.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Aceasta nu mai este stare de urgență, ci un dezastru național”, spune liderul Partidului Șor, acuzând-o pe Maia Sandu că insistă pe faptul că țara nu are nevoie de guvern cu depline atribuții, care, fără cadouri și pomeni, insuficiente pentru oprirea pandemiei, va începe discuțiile cu producători de vaccinuri și va identifica mijloace financiare pentru achiziționarea unor loturi importante de preparate.

„Chiar și în condiții de dezastru național, dumneavoastră continuați să insistați pe desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate, care pentru o perioadă îndelungată vor amâna formarea unui Guvern care să poată asigura imunizarea întregii populații a țării. Nu mai vorbim despre faptul că din cauza întâlnirilor electorale, din cauza aglomerărilor la secțiile de votare și în apropierea lor, vor provoca noi focare necontrolate de infectare”, consideră Ilan Șor.

În context, el o atenționează pe Maia Sandu că s-ar face vinovată de toate pierderile de vieți care urmează „Sunteți în drept să luați decizia care o doriți, dar să țineți minte că, începând din această zi, ziua unui nou antirecord, fiecare deces va fi pe conștiința dumneavoastră. Desigur, dacă aveți conștiință”, punctează Ilan Șor.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button