fbpx

Gavrilița nu exclude demisia lui Stoianoglo? „Vom întreprinde toți pașii care ne stau la îndemână”

Se pare că Natalia Gavrilița nu exclude demisia procurorului general. În cadrul unei emisiuni difuzate le ProTV aceasta a făcut referire la eliberarea lui Veaceslav Platon, dar și la curățarea Procuraturii și sistemului judecătoresc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Referindu-se la plecarea lui Platon la Londra, prim-ministra a precizat că intenționează să discute subiectul cu Guvernul englez. Totodată, referindu-se la furtul miliardului, ea a punctat „în țară nu există justiție” și că „va întreprinde toți pașii care stau la îndemână”.

Oficiala nu a răspuns direct dacă va fi sau nu demis șeful Procuraturii. Aceasta, însă, a menționat că se acționa pentru ca instituția „să funcționeze în interesul oamenilor”.

De menționat este că anterior, experți în drept constituțional susțineau că odată cu schimbarea guvernării și conducerea Procuraturii ar urma să fie schimbată. Potrivit lor, așa s-a întâmplat în Moldova deja de mai multe ori.

La rândul său, Alexandr Stoianoglo afirmă că nu intenționează să plece din funcție. Acesta a declarat anterior, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”, că nu a încălcat nimic și nu are motive să demisioneze.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button