fbpx

foto | „Încetați hărțuiala la adresa oamenilor nevinovați”. Soția lui Sergiu Sîrbu, după arestul politicianului

Soția lui Sergiu Sîrbu susține că tot ce i se întâmplă fostului parlamentar „nu este decât o răfuială politică și că plătește inclusiv pentru greșelile altora”. Într-un mesaj pe pagina ei de Facebook, Ina Sîrbu roagă oamenii să înceteze „hărțuiala la adresa oamenilor nevinovați” pentru „a nu mai provoca suferință părinților, copiilor și rudelor acestora”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Oameni buni, vă implor să încetați hărțuiala la adresa oamenilor nevinovați și să nu mai provocați suferință părinților, copiilor și rudelor acestora. Vă rog să înțelegeți faptul că binele și răul se întorc. Întotdeauna!”, a scris ea pe Facebook.

Totodată, soția ex-deputatului care se afla acum în arest în izolator susține că starea „starea de sănătate a părinților lui Sergiu s-a înrăutățit brusc”.

„Zilnic, suntem nevoiți să apelăm la ajutorul medicilor de pe ambulanță. Atașez actele doveditoare eliberate de doctori. Sper foarte mult să nu se întâmple ceva mai grav și că acest coșmar va lua sfârșit”, a mai punctat Ina Sîrbu.

De asemenea, acesta menționează că soțul EI nu a fugit niciodată și nu se eschivează de a colabora cu oamenii legii, sperând „că în țara noastră mai există o justiție dreaptă”.

„Nu intru în detalii despre nedreptatea la care este supus, pentru că e de la sine înțeles că tot ce i se întâmplă nu este decât o răfuială politică și că plătește inclusiv pentru greșelile altora.Sergiu nu a fugit niciodată de justiție. Ori de câte ori a fost chemat la Procuratură sau la alte instituții de drept s-a prezentat, nu s-a eschivat și a colaborat cu ancheta. Nu a fost cazul să fie umilit, reținut și arestat atât timp cât nu sunt probe concludente care i-ar demonstra vinovăția. Vreau să cred că în țara noastră mai există o justiție dreaptă și că adevărul și binele vor învinge”, se mai vede în postarea soției lui Sergiu Sîrbu.

Foto: Ina Sîrbu Facebook

Foto: Ina Sîrbu Facebook

Amintim că miercuri, 2 februarie, Sergiu Sîrbu a fost reținut pentru 72 de ore în dosarul celor 13 foști deputați transfugi, iar ulterior plasat în arest pentru 20 de zile în izolator. Acesta este bănuit de îmbogățire ilicită.

Ofițerii Serviciului Informații și procurorii anticorupție au descins cu mai multe percheziții la domiciliile mai multor foști deputați. Perchezițiile se efectuează în cadrul investigării faptelor de îmbogățire ilicită a 13 ex-deputați în Parlamentul Republicii Moldova, fiind vizate 47 de bunuri imobile și 13 autoturisme.

Citește și: video | Sergiu Sîrbu: „Iată bogăția mea. Dacă ea este ilicită, eu sunt gata să fac pușcărie

 

Articole asemănătoare

Back to top button